Till toppen
Säker shopping skyddad av SSL

Generisk Levitra receptfritt i Sverige

 
4.74 / 658 Kundrecensioner
658 Recensioner
5 Stjärna:
  
(550)
4 Stjärna:
  
(63)
3 Stjärna:
  
(31)
2 Stjärna:
  
(12)
1 Stjärna:
  
(2)
Se allt 658 recensioner
 
Generisk Levitra

Köp Levitra nu utan recept och förbättra livskvaliteten Med hjälp av de generiska Levitra potens piller så kan du nu köpa dem utan ett recept. Tabletter av samma goda kvalitet som originalet och som innehåller den aktiva substansen vardenafil vilka såklart också finns i de ursprungliga Levitra produkterna.

Den generiska skiljer sig inte i själva verksamhetens tid eller varaktigheten av de ursprungliga potens tabletterna. Efter ungefär 25 till 60 minuter efter intag så får man full effekt och ger en stark styrka. Cirka 8 till 12 timmar efter sexuell stimulerad erektion ägt rum så kan det ske ännu fler gånger i följd. Den sexuella kraften förstärks så enormt och bidrar till det totala välbefinnande.

Postorder apotek apo-sverige.com så är generisk Levitra tillgängligt utan recept. Du kan köpa generisk Levitra utan recept men det beslutet bör fattas först efter ett besök hos läkaren. Den aktiva ingrediensen Vardenafil anses vara särskilt kompatibel.

Enligt studier så var biverkningar ovanliga och i så fall endast i mild till måttlig svårighetsgrad. Observera även vår medicinska information. Beställ Generisk Levitra på nätet.

 

Generisk Levitra 20mg

Produkt Dosering Antal + Bonus Pris Beställ nu
Generisk Levitra 20mg 10 tabletter kr347 Köp just nu
Generisk Levitra 20mg 20 tabletter kr579 Köp just nu
Generisk Levitra 20mg 30 + 4 tabletter kr777 Köp just nu
Generisk Levitra 20mg 60 + 6 tabletter kr1444 Köp just nu
Generisk Levitra 20mg 90 + 8 tabletter kr1990 Köp just nu
Generisk Levitra 20mg 120 + 10 tabletter kr2468 Köp just nu
Generisk Levitra 20mg 180 + 10 tabletter kr3227 Köp just nu

Generisk Levitra utan recept

Drog Information: Följande produkter finns att köpa:

Du kan köpa Generisk Levitra och ha valet mellan 10 till 40 potenspiller per paket. Levitra med den aktiva ingrediensen Vardenafil används för behandling av impotens (erektil dysfunktion). Effekten av vardenafil kan kännas efter ca 30-45 minuter. Den erektionen är baserad på ett snabbt inflöde av blod i corporacavernosaen. Därför måste artärerna expandera. Detta är bara möjligt om det omgivande muskelsystemet slappnar av. Den sexuella stimuleringen sker på grund av attneurotransmittorn kväveoxid (NO) är släppt.

Den aktiverar en andra budbärare, cGMP. Endast cGMP låter flaccida muskelceller i svällkroppen därigenom medge inflöde av blod och en erektion. För att avsluta erektionen metaboliserascGMP av enzymet Fosfodiesteras 5 (PDE 5) igen. Vardenafil är en PDE 5 inhibitor. Det blockerar enzymet fosfodiesteras 5. Detta cGMP stannar i omlopp vilket leder till ökad muskelavslappning och förbättrad prestanda. Generisk Levitra har varit populärt i ett flertal Europeiska länder under ett antal år nu. Speciellt nu när man kan beställa det receptfritt på internet. En annan fördel är att om man köper det via internet så kan man göra en hel del besparingar.

Noterade nedan är de vanligaste biverkningarna. De kan förekomma men behöver inte eftersom varje person reagerar olika på läkemede. Ibland är människor allergiska mot medicinering. Om du upplever tecken på en allergisk reaktion kontakta då läkare eller apotekspersonal.

Generisk Levitra Biverkningar

  • Huvudvärk
  • Yrsel
  • Magbesvär. Det kännetecknas av uppblåsthet, tryck i magen och för tidig fyllighet, samt ävenhalsbränna. Illamående och i sällsynta fall kräkning
  • Nästäppa
  • Hudirritation med värmekänsla
  • Synlighet störningar
  • Överkänslighet av huden mot solljus
  • Högt blodtryck
  • Biverkningarna av den aktiva substansen vardenafil i generiska och i original potens av Bayer är identiska. Denna lista avvardenafil biverkningar gör inga anspråk på fullständighet
  • Därför rådgör med din läkare innan du köper Levitra. Om du inte klarar biverkningar kontakta din läkare omedelbart.

Så att det generiska läkemedlet vardenafil 20mg kan utöva sin effekt måste användaren nödvändigtvis vara sexuellt stimulerad (visuellt och fysiskt). Under samlag så finns det vissa risker för hjärtsjukdom hos det kardiovaskulära systemet, till exempel blodtryck etc. Levitra fungerar som en vasodilaterande. Den här egenskapen kan ibland leda till arteriella blodtrycket. Patienter för vilka sexuell aktivitet är önskvärd, bör Generisk Levitra utan recept inte tillämpas. Prata med din läkare först.

Alla Potensmedel utan undantag ska användas med försiktighet av patienter med anatomisks peniskrökningar såväl som hos patienter med sicklecellanemi, multipelt myelom, leukemi. I dessa sjukdomar finns det en hög risk för priapism.

I följande sjukdomar har Levitras säkerhet har inte studerats: svår lever-och njurpåverkan, arteriell hypotension, hjärtinfarkt och stroke, instabil angina, retinitispigmentosa. I detta fall bör Levitra 20mg inte användas.

Samtidig behandling med alfa-receptorblockerare leder till ett livshotande blodtrycksfall. I en nödsituation bör läkaren informeras om du tar Levitra eller andra sexuella medel. Dosen på 5 mg bör inte överskridas med sådana läkemedel, såsom erytromycin, ketokonazol, itrakonazol. Det bör inte överstiga den dosering av medicinen 20mg. Administrationen med ritonavir och indinavir är kontraindicerat. Många patienter uppnår bra resultat efter den första tillämpningen av vardenafil haltigen impotens medel. I vissa fall har vardenafil ingen effekt. Dess effekt uppnås först efter den sjunde eller åttonde dosen. Därför måste de generiska maktresurserna inte avbrytas efter det första misslyckade försöket. Några tester med en riktig dos på tillräckligt sexuell stimulering ger goda resultat.

Förvaring: Förvara i rumstemperatur mellan 15 och 30 grader Celsius. Skyddas från ljus och fukt. Förvaras utom räckhåll för barn. Håll dig till dessa förvaringsanvisningar när du köper Levitra.

Köp Levitra hos apo-sverige.com för mycket gynnsamma villkor: tullfritt, utan recept, samt i en diskret förpackning. Äntligen har du hittat den generisk Levitra av hög kvalitet utan recept. Idag kan du tack vare detta återställa din sexuella hälsa.

 

Generisk Levitra Kundrecensioner

644 av 940 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
4.75/5
från Mohamed
Trevlig)
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
694 av 1073 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
4.50/5
från Oliver Sundman
Har använt den.
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
659 av 1023 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
4.75/5
från Theo Ronnberg, 49
Effektiv och säker!!!
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
679 av 977 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
5.00/5
från Noel Ringstrom, 32
Den fungerar på bästa sätt!!!
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
688 av 1025 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
4.75/5
från Alex, 40
Jag är 40 år och har ganska bra, men inte fantastisk kondition. Jag märkte tillfälliga erektionsproblem, i synnerhet, när jag var stressad eller trött. 20 mg av Levitra verkade hjälpa mig att övervinna stress och trötthet på alla nivåer för mig. Underbar produkt. Det bästa av allt är att ha en lycklig fru.
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
Min kundvagn

Inga artiklar i min kundvagn
Totalsumma:
kr 0

Köpsupport
Betalnings Alternativ
Fraktmetoder